Gällande COVID19

Lite information om Corona/Covid19


 

Påverkas kennelns planer av pandemin?
ja, delvis. Det går inte meritera hundarna som vanligt och eftersom det finns reserestriktioner så faller alla planer på att åka utomlands för att meritera och eventuellt för de tikar som är tänkta att paras utomlands under året. Därför har några tikar parats med andra hanar eller kommer paras längre fram. Detta kommer dock betyda att några hundar kommer paras omeriterade men de har det temperament och de kvaliteér som jag önskar hos mina avelsdjur och planen är att snarast möjligt kunna meritera dem senare när läget finns. Samtliga avelsdjur är som vanligt hälsotestade ua för hjärta, njurar, patella samt är fria från allergier och hudproblem.

Går det bra att komma på besök?
Det går bra att komma hit för att hälsa på om, tanken är att, Du ska ha en valp i aktuell kull, besök tillåts från att valparna är 4v gamla.
allmänt rasintresserade, intresserade av valp i kommande kullar/framtiden och nyfikna får komma i mån av tid och när det är varmt nog för att ses utomhus.
Jag måste hålla mig frisk för att ta hand om mina hundar och valparna, därför vill jag minimera antalet besök. Max 2 personer i taget, dessa måste absolut vara friska och vi tillämpar så klart god handhygien. Vi tar inte i hand, bär munskydd och vi håller minst 1,5 meters avstånd.
Handsprit och munskydd finns här om man inte har eget med sig.

Är priset på valparna nu högre pga högre efterfrågan?
Nej, alla valpar kostar fortfarande 25,000kr. 
Registrerade i SKK, Veterinärbesiktade inför leverans, chipmärkta, avmaskade samt Dolda Fel försäkrade precis som tidigare.
Är det lång kö på valpar?
Det är något fler på intresselistan ja, speciellt på bullterrier men, som alltid, så väljer jag fritt från alla intresserade för att matcha rätt valp till rätt hem så det är aldrig omöjligt med en valp om Du erbjuder rätt hem till just rätt valp!

Jag hoppas på förståelse för detta men så här får det vara tills vidare,

Som alltid så postar jag mycket bilder och videoklipp på sociala medier och jag kommer
skicka klipp på Er valp samt erbjuda att vi har videosamtal om så önskas.