tillbaka till översikten

 

Foto: Lina TonegranFoto: Simon Edström

Klicka på bilden för stamtavla

Katlas galleri finns på facebook.
Det går också fint att kika i kullens valpalbum för bilder från hennes första 8 veckor.

† 2014.04.17 - 2015.07.06 

Winged Woman American Beauty

Katla var en keeper från Winged Woman #2, för mig var det självklart att spara från denna kullen eftersom både Ivan och Bessy är fantastiska hundar med härligt temperament och god hälsa.

Katla stod ut redan från dag 1, hon var den mest obstinata i kullen och en riktigt framåt valp som har det där lilla extra, naturlig balans och med "här-kommer-jag-attityd" hon intar nya miljöer som om hon ägde stället, en miniatyr bullterrier från nos till svanstipp alltså!
Katla var en väldigt aktiv, levnadsglad och intelligent minibulla som satte lite loppor i huvudet på en, mycket pågick i den lilla ärthjärnan. 
Tyvärr bröt Katla bakbenet illa och prognosen var inte god så beslutet togs att hon fick springa vidare på de gröna ängarna, jag misstänker att hon nu roar sig med att jaga fjärilar och fåglar eller bara bullefnattar sig blå i högt gräs som hon tyckte var så roligt.

Katla var en ljuvlig solidbrindle på 38cm och vägde 14kg. Hjärtat och patella var UA liksom huden, fri från allergier. Ett litet underbett med korrekta hörntänder, hon var PLL Clear by parentage.