Simson 16månader

ME CH ME GCH BG CH
WINGED WOMAN NORTHWESTERN 

"SIMSON"

  • PLL Carrier
  • Hjärta UA av hjärtspecialist
  • Njurar UA
  • Patella 0/0
  • Saxbett
  • 37cm
  • 18kg

Simson 16mån

Simson är en ljuvlig skånepåg boendes i en barnfamilj där han har fullt upp med att vara frukostsällskap till husse, släpa på matte i springspåret eller sällskapa med barnen. Han extraknäcker också på jobbet ibland, oklart om han gör någon nytta dock!

Han är en välväxt kille med god benstomme, en bra storlek, kort fin stark rygg och med många fina detaljer, han påminner mycket om sin mor men hans far lyser tydligt igenom med sina fördelar.

Simson är utställd till champion i två länder och har flera CACIBs samt BIR, han är inbokad på BPH under hösten 2019.

Simson har ett härligt bulliskt temperament med god aptit på livets glada nöjen, han är som sin mor en riktig pratkvarn och är duktig på att föra långa konversationer! Jag är mycket glad för att jag fått använda honom till en kull med fina Micra.

Simson är solid brindle men ej true brindle, och han bär svart.

Simson 16mån

Simsons far Heinz är en polsk import som jag köpte pga hans intressanta härstamning som är i stort sätt obesläktad med mina övriga hundar, han har mycket av det som behövs till mina tikar, kort rygg, fina proportioner och en fin profil. Heinz har ett mycket trevligt temperament och kommer överens med alla, han har hittills varit frisk på alla vis förutom att också vara ua på sina hälsotester.
Heinz bor i en barnfamilj där han förgyller dagen lika mycket för dem som dem gör för honom. Heinz är utställd i Tyskland med ett Res. Juniorcert och har genomfört ett BPH som var typiskt bulliskt!

Mamma Envy är en superläcker tjeckisk import med några av mina absoluta favorit hundar i stamtavlan, Envy är en lagom stor, lite lång tik med ett fantastiskt huvud. Hon är super trevlig och är duktig på att snacka, pratar du med henne svarar hon alltid! 
Envy har aldrig varit sjuk, är ua på sina hälsotester och är utställd med championat i Tyskland där hon fått fantastiska kritiker från domare som också är uppfödare av rasen.

Av de två tikvalpar Simson och Micra fick så sparades den ena tiken i kenneln för framtiden, Tivoli

 

Är Du intresserad av att använda Simson i avel så går det bra att kontakta mig för kontaktuppgifter till hans ägare.

Simson 16mån

 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE STAMTAVLA MED BILDER

Ägare: Fam. Persson, Kvidinge

Info om Simsons valpar:

Kull nr 1, född: 2019-09-18 hos Winged Woman kennel

Mor: Winged Woman Flower of the Town DNA tester Hälsotester Meriter Övrigt
Scarlet Surprise "COCOS"
röd & vit tik
PLL carrier
LAD clear
     
Star Shaped "TIVOLI"
röd & vit tik
PLL clear
LAD carrier
 
Hälsotester ua